Microsoft Visual C++ 2005 Express

Microsoft Visual C++ 2005 Express 8.0

Ingyenes
Generate and modify .NET Framework software
Értékelés
3.9  (13 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
8.0.50727 (Összes)
Fejlesztő:
Microsoft
Develop applications for the .NET Framework based on the C++ programming language. Control the ISO compliance of the templates imported from the Standard Template Library. Customize the functions and code via generic programming, save the changes, test the resulting product and implement it.
Visual C++ 2005 Express Edition tartalmaz egy teljes ISO megfelelő végrehajtása a Standard Template Library (STL). STL egy általános célú könyvtár algoritmusok, adatok struktúrák, amelyek alapján egy fogalom ismert, mint a generikus programozás.
A könyvtár tartalmazza a konténer osztályok-például vektor, sor, lista, térkép -, hogy vannak megvalósítva, hogy a C++ sablonok. Ezek a munka bármilyen típusú adatokat, beleértve mind a beépített típusok, valamint bármilyen típusú határozza meg magát. A Visual C++ 2005 végrehajtja az új ECMA C++/CLI standard írás egyszerű, mégis erőteljes kódját.NET Keretrendszer Common Language Runtime (CLR). Használata Visual C++ - ban, akkor írj osztály könyvtárak, konzol alkalmazások, vagy Windows Forms alkalmazások.
Visual C++ 2005 is lehetővé teszi, hogy használja C++ építeni 32-bites native-kód konzol alkalmazások férhetnek hozzá a teljes Standard C, C++ könyvtárak. Azt is keverjük a natív, illetve a felügyelt kód egyetlen projekt, amely a rugalmasságot, hogy használja meglévő könyvtárakat, valamint.NET Keret osztályok ugyanezt a kérelmet.

Erős Nyelv, Könyvtárak
· Create sikerült, natív C++ alkalmazások
· Szabványoknak megfelel, optimalizálása C++ fordító
· Standard Template Library (STL)
· Használja, harmadik fél könyvtárak, hogy növelje a termelékenységet
More Secure C++
· Biztonságos C Runtime Library (CRT)
· Puffertúlcsordulási felismerés
Visually Design Windows Applications
· Visual design felület
· Toolbox
· Szállás Ablak
· Snap vonalak
· Toolstrip ellenőrzés
· Menü vezérlés
· Container ellenőrzések
· WebBrowser ellenőrzés
· MaskedTextBox ellenőrzés
· Háttér Munkás alkatrész
· NotifyIcon ellenőrzés
· TreeView ellenőrzés
· ListView ellenőrzés
Információ frissítve: